Hvad er Elskov?

Se video fra Elskov projektet i Honduras herover, der bl.a. fortæller om projektet og de mennesker, der lever i og af skoven. Se større version

Elskov er et nyt elprodukt, der er udviklet af miljøorganisationen Verdens Skove og det lille energiselskab Natur-Energi.

Elskov er din mulighed for at bidrage til at bevare regnskoven i Honduras ved hjælp af et forbrug, du allerede har. Når du skifter til Elskov, donerer du 1,5 øre for hver kilowatt-time, du bruger, til et projekt, der hjælper de fattige skovgrupper med at drive de honduranske regnskove omkring landsbyen Olanchito bæredygtigt og forsvarligt.

Herunder kan du læse mere om holdet bag.


Verdens Skove er en miljøorganisation, der arbejder for bæredygtig brug af verdens skove – både de danske og regnskovene. Det sker gennem konkret projektarbejde i lokalområderne og gennem politisk lobbyisme.

Læs mere


Natur-Energi er det eneste energiselskab i Danmark, der udelukkende tilbyder grønne strømprodukter – uanset om det handler om vedvarende energi, klimahjælp til verdens fattigste eller regnskov.

Læs mere